Credit99.ro

Credit rapid online

Ultima actualizare -

Banci care ofera credite doar cu buletinul in 2019

Vrei un credit doar cu buletinul si preferi sa apelezi la o banca pentru asta? In 2019 numeroase sunt bancile care ofera credite doar cu buletinul, fara sa fie necesara atat de multa documentatie ca in cazul unui credit clasic. Procedurile s-au simplificat enorm in ultima perioada si, daca esti salariat, si ai nevoie de un credit doar cu buletinul in 2019, ai nevoie doar de actul de identitate.

In urma unui acord intocmit cu ANAF, orice banca din Romania iti poate verifica venitul astfel incat sa nu mai fie nevoie de o adeverinta de salariu, cum era in urma cu cativa ani. Suma maxima pe care o poti primi in cazul in care apelezi la credite doar cu buletinul in 2019 este de 100.000 de RON. Clientii deja existenti au unei astfel de banci, care au un card bancar sau un cont la banca respectiva pot beneficia de anumite promotii sau de conditii favorabile in timpul contractarii unui astfel de credit. Drept urmare, este indicat sa apelezi la un credit la banca la care ai si cardul de salariu daca aceasta are in portofoliu un credit pana la salariu.

Iata cateva din bancile care ofera credite doar cu buletinul in 2019

BRD. Pentru persoanele care au nevoie de un credit rapid BRD a pregatit creditul Expresso, acordat in cele mai relaxante conditii, evident fara acte. Suma maxima acordata este de 130.000 de lei. Daca esti deja client BRD dobanda este de 8,45%. Cererea pentru creditul Expresso se poate face si online.

Banca Transilvania. Creditul doar cu buletinul oferit de Banca Transilvania este de 20.000 de euro. Nu se cere niciun alt act in afara de cel de identitate. Insa va trebui sa semnezi un acord de verificare in baza de date ANAF.

BCR. BCR vine in 2019 sa completeze oferta existenta pe piata bancara. Dobanda fixa porneste de la 7,99%. Majoritatea bancilor au decis sa elimine comisionul de administrare. Acestei tendinte s-a aliniat in 2019 si BCR insa s-ar putea sa ti se ceara sa inchei o asigurare de viata odata cu semnarea contractului pentru un credit doar cu buletinul.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *