Credit99.ro

Credit rapid online

Cardurile de reduceri și promoțiile

Ultima actualizare -

Cardurile de reduceri și promoțiile în folosul celor care știu cum să economisească!

Iti doresti si tu fara indoiala sa faci cat mai multe economii, cat mai repede si, mai ales, cat mai usor. De aceea, nu putine sunt datile in care nu putem face diferenta dintre o falsa economisire si o adevarata economie. O reducere nu este intotdeauna ceea ce pare, trebuie sa fii extrem de atent la acest lucru. Promotiile din magazinele offline sunt adesea tentante, diferenta dintre pretul vechi si cel actual este minima si de fapt economia este de maxim 1 leu. Nu trebuie sa te lasi pacalit de comerciantii care sunt specialisti in exploatarea mintii umane si reusesc sa manipuleze cu deosebita abilitate codul de culori al reducerilor dar si ochiul uman determinandu-ne sa achizitionam produsele scoase la vanzare fara sa facem anumite verificari in prealabil.

Cardurile de reduceri și promoțiile

Pentru a te asigura de faptul ca vei beneficia de un procent ridicat de discounturi in cadrul unor promotii desfasurate de anumiti retaileri cel mai bine este sa apelezi la cardurile de reduceri sau de fidelitate asta deoarece adevaratele reduceri nu sunt disponibile zilnic. Este indicat sa optezi pentru un card de fidelitate, din partea unui anumit tip de magazin sau afacere. Spre exemplu, numeroase sunt farmaciile care pun la dispozitia clientilor astfel de carduri de fidelitate, valoarea reducerilor este cuprinsa intre 5%-15%, in functie de farmacie sau in functie de produsele achizitionate. Cardurile de reduceri nu fac decat sa creeze o oportunitate de avantaje reciproce de ambele parti.

Comerciantii respectivi beneficiaza de clienti numerosi, se asigura ca au parte de clienti in timp ce acestia din urma au la dispozitie o modalitate prin care pot obtine unele produse la un pret redus. Sau pot acumula puncte cu ajutorul carora isi pot achizitiona anumite produse dupa o perioada de timp.

Dar mare atentie, exista si cazuri in care nu este avantajos sa optezi pentru o reducere chiar daca acest lucru ti se poate parea paradoxal. Insa, nu toate reducerile si promotiile sunt si benefice, mai ales daca nu isi dovedeste utilitatea pentru cumparator, oricat de mare ar fi reducerea, va reprezenta un cost in plus.

Un exemplu de reducere nefolositoare este urmatorul – preturile scazute pentru produsele care au fost resigilate, returnate sau refuzate de anumiti clienti. In cazul acesta, in ciuda faptului ca poate fi vorba despre o reducere semnificativa calitatea produselor nu este tocmai ridicata. Ba mai mult, acestea se strica de cele mai multe ori la scurt timp de la achizitionare sau imediat dupa expirarea garantiei. Nici promotiile care pun mare accent pe pretul scazut nu sunt tocmai potrivite, acestea sunt perimate in ceea ce priveste performanta. Adevarata promotie este atunci cand valoarea de discount ajunge la 80-85% din pretul real, aceasta inseamna o promotie reala, o promotie in avantajul clientului.

In momentul in care ai reusit sa identifici o promotie care sa iti ofere sansa sa economisesti intr-un mod real atunci te sfatuim sa nu o ratezi sub nicio forma. Mai ales daca este un produs util pentru nevoile tale.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *