Credit99.ro

Credit rapid online

Cardurile de reduceri si promotiile in folosul celor care stiu cum sa economiseasca!

Ultima actualizare -

Cardurile de reduceri si promotiile in folosul celor care stiu cum sa economiseasca!

 

Cu totii ne dorim sa economisim cat mai mult si cat mai rapid, nu-i asa ? Insa atentie la falsele reduceri. In traducere, trebuie sa fii deosebit de atent la etichetele cu reduceri din cadrul promotiilor deoarece, de cele mai multe ori, diferenta dintre pretul vechi si pretul nou este aproape insesizabila. Drept urmare, atunci cand ai impresia ca faci economii de zeci de lei, de fapt, valoarea economiei realizate este de 1 RON.

Cardurile de reduceri si promotiile in folosul celor care stiu cum sa economiseasca!

Cu alte cuvinte, incearca sa nu te lasi pacalit de comerciantii care nu fac decat sa exploateze mintea umana si sa manipuleze cu deosebita abilitate codul de culori ale reducerilor, sa pacaleasca ochiul uman cu alte cuvinte. Economiile adevarate se fac atunci cand stii sigur ca intre pretul vechi al unui produs si cel actualizat, din cadrul reducerilor, este o diferenta considerabila.

In cazul in care si tu ti-ai propus sa faci economii o posibilitate este aceea de a achizitiona carduri de fidelitate. Spre exemplu, numeroase sunt farmaciile care ofera aceasta posibilitate clientilor, valoarea reducerilor este cuprinsa intre 5-15% in functie de farmacie si in functie de cumparaturile efectuate. Exista magazine care ofera posibilitatea de a acumula puncte de fidelitate, pe baza acestora ai posibilitatea de a castiga diverse premii sub forma unor articole vestimentare si nu numai. Cardurile de reduceri nu fac decat sa creeze oportunitati avantajoase de ambele parti. Comerciantii isi asigura clientela iar acestia din urma beneficiaza de o modalitate perfecta prin care pot economisi, sa cumpere anumite produse la un pret redus, pot acumula puncte cu care pot cumpara mai tarziu  alte articole cu o valoare mai ridicata de exemplu.

Insa nu toate reducerile sunt si benefice. Daca un produs se afla la reducere insa nu isi poate dovedi utilitatea pentru cumparator, oricat de mare si de tentanta ar fi reducerea aceasta va reprezenta doar un cost in plus, nu o reducere.

Dar, in momentul in care ai identificat o promotie care iti aduce o reala economisire atunci nu trebuie sa o ratezi sub nicio forma, trebuie sa profiti numaidecat de ea.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *