Credit99.ro

Credit rapid online

Ultima actualizare -

Credite rapide doar cu buletinul reprezinta o denumire generica pentru mai multe tipuri de credite oferite cu un minim de acte doveditoare. Practic, cei care solicita credite rapide doar cu buletinul trebuie doar sa isi dovedeasca identitatea, calitatea de cetatean roman sau, faptul ca are varsta de 21-24 de ani, in functie de fiecare institutie financiara nebancara in parte.

Denumirea de credite rapide doar cu buletinul a aparut in urma cu aproximativ 15 ani cand au inceput sa se ofere creditele de nevoie personale cu documente minime. La acea vreme inca nu erau cartile de identitate, toti mai aveau inca vechiul buletin.

Cu alte cuvinte, credite rapide doar cu buletinul este denumirea pentru creditele pe care le obtii rapid, fara prea mari batai de cap si fara sa faci drumuri pe la ghisee. Inca de la aparitia sa, creditul rapid cu buletinul a fost folosit pentru achizitionarea diferitelor bunuri precum electrocasnice, gadgeturi sau alte obiecte necesare. In general, sumele imprumutate nu sunt foarte mari, numeroase sunt insitutiile financiare nebancare care limiteaza suma imprumutata la 4000 de lei. In plus, si perioada de rambursare este mai scurta decat in cazul altor tipuri de credite, intre 30-45 de zile. Exista si exceptii insa, institutii care ofera sume de maxim 20.000 de lei de rambursat intr-o perioada cuprinsa intre 10 luni – 5 ani. Insa, mare atentie, la sume mai mari ti s-ar putea cere si alte documente care sa ateste ca detii un venit care sa iti permita sa rambursezi suma primita la timp.

Vestea buna este ca institutiile nu solicita un venit foarte mare pentru acordarea acestui tip de credit.

Cu ce te poate ajuta un credit rapid doar cu buletinul? Numeroase sunt cazurile in care ai nevoie de bani pentru o perioada mai scurta de timp, pana la salariu spre exemplu si nu ai o alta sursa pentru a face rost de banii necesari. Cu alte cuvinte, ai nevoie de ajutor. Credite rapide doar cu buletinul sunt utile atunci cand ai parte de o cheltuiala neprevazuta, cand ai de reparat ceva urgent la masina, ceva ce nu sufera amanare sau alte cheltuieli urgente.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *