Credit99.ro

Credit rapid online

Ultima actualizare -

Extrasimplu pareri

 

Extrasimplu este o institutie financiara nebancara ce are ca scop principal facilitarea felului in care clientii pot accesa un imprumut rapid. Extrasimplu este o institutie infiintata in 2009 si ofera credite rapide, credite de nevoi personale, imprumuturi pe termen lung si multe altele. Principalul scop al acestei institutii este acela de a facilita misiunea oamenilor de a gasi un imprumut rapid, beneficiaza de o echipa formata din oameni tineri si extrem de bine pregatiti in domeniul in care activeaza, cel financiar.

Extrasimplu isi doreste sa le faca viata mai usoara clientilor sai dar si vizitatorilor care doar acceseaza site-ul pentru a gasi mai multe informatii cu privire la creditele acordate. Logo-ul ales de Extrasimplu este o pusculita extrem de simpatica in forma de porc ce a fost botezata Efi. Un lucru care nu face decat sa atraga o multime de clienti noi si reduc din anxietatea si stresul clientilor care acceseaza site-ul. Un simulator de credite supradimensionat domina prima pagina a site-ului si ofera toate informatiile necesare de care un potential client in cautarea unei oferte de credit are nevoie.

Extrasimplu are si un cont de Facebook insa la acesta se rezuma prezenta sa pe retelele sociale. Reprezentantii firmei sunt activi pe contul de Facebook, comunica cu urmaritorii site-ului si promoveaza cele mai noi oferte disponibile ale institutiei. Site-ul oficial dispune si de un blog cu o multime de informatii financiare ce au drept scop educarea vizitatorilor in acest domeniu.

La fel ca majoritatea institutiilor de acest gen de la noi din tara si Extrasimplu este axat pe un singur produs si anume credit rapid pana la salariu. Suma imprumutata variaza de la 200 la 2000 de Ron iar perioada de rambursare este cuprinsa intre 5 si 30 de zile. In cazul in care se depaseste termenul limita al rambursarii nu se percep penalitati in afara de dobanda zilnica care se stabileste in momentul in care se semneaza contractul.

Pentru a beneficia de un credit de la Extrasimplu trebuie sa indeplinesti o serie de conditii deosebit de simple si anume: sa ai varsta cuprinsa intre 18-75 de ani, sa dispui de o sursa de venit stabila care se poate demonstra prin intermediul unui extras de cont si o copie a actului de identitate. Extrasimplu le pune clientilor la dispozitie o aplicatie sub forma unui joculet care se poate descarca cu mare usurinta pe Android si iOS, 100% gratuit.

Creditul oferit de aceasta institutie financiara nebancara este unul flexibil si, de-a lungul vremii s-a dovedit a fi si extrem de rapid. Poti aplica pentru acest credit de oriunde ai la indemana o conexiune la Internet, poti beneficia de suma dorita printr-o simpla apasare de buton. Se acceseaza site-ul oficial al institutiei, se alge suma dorita, termenul de rambursare al sumei dupa care se ataseaza copiile cerute. Se va astepta o confirmare de aprobare iar la scurt timp banii doriti vor fi virati in cont.

 

Aprobarea are loc in doar cateva ore, banii se primesc cel tarziu a doua zi de la aplicarea pentru creditul rapid.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *