Credit99.ro

Credit rapid online

Ultima actualizare -

Hora Credit pareri

 

Hora Credit si-a facut aparitia pe piata romaneasca de credite in anul 2016 si ofera conditii extrem de accesibile de acordare a unui imprumut pe termen scurt. De mentionat este faptul la Hora Credit nu se lucreaza in weekend. Creditele se pot obtine online, direct de pe site-ul oficial al institutiei. Site-ul este optimizat pentru dispozitivele portabile, ceea ce inseamna ca se poate accesa un credit rapid si de pe un telefon inteligent.

 

Compania le ofera clientilor imprumuturi rapide, accesate online, direct de pe site. Se poate interactiona cu reprezentantii acestei institutii prin intermediul mai multor modalitati – prin e-mail sau telefon. Nu putem sa nu remarcam faptul ca aceasta institutie financiara nebancara nu ofera posibilitatea de a interactiona prin intermediul retelelor de socializare, prin Facebook, avand putin peste 400 de urmaritori.

 

Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a obtine un imprumut de la  Hora Credit?

Suma care se poate obtine de la Hora Credit este cuprinsa intre 100 si 3000 de RON iar perioada de rambursare intre 1 zi si 30 de zile. In ceea ce priveste conditiile de acordare a unui credit, pentru a obtine un imprumut rapid de la Hora Credit trebuie sa ai varsta minima de 19 ani si varsta maxima de 75 de ani, trebuie sa ai in mod obligatoriu cetatenie romana si sa ai domiciliul stabil pe teritoriul Romaniei.

 

In plus, pentru a beneficia de un credit de la Hora Credit trebuie sa ai un venit stabil care sa poata fi dovedit in caz de nevoie. S-ar putea sa ti se ceara si anumite acte justificative precum o copie dupa actul de identitate si un extras de cont. In cazul in care vrei sa aplici pentru un imprumut rapid la Hora Credit insa nu detii un card bancar atunci va trebui sa vii cu dovezi suplimentare precum un fluturas de salariu, un talon de pensie sau o adeverinta de salariu.

 

In privinta modului de rambursare a sumei primite, aceasta se poate realiza in mod clasic sau prin intermediul sistemelor multi-plati prin depunere numerar. De mentionat este si faptul ca, in cazul in care o persoana se afla in imposibilitatea de a achita suma primita la data stabilita in prealabil i se ofera de catre Hora Credit posibilitatea de re-scadenta imprumutul pentru o noua perioada de timp, perioada ce nu poate fi mai mare decat intervalul de timp anterior stabilit. Daca persoana alege sa nu foloseasca aceasta perioada de timp amiabila de prelungire a termenului de plata, atunci nu are de ales si va trebui sa isi asume achitarea unei penalizari, 2% pe fiecare zi de intarziere. In cazul in care se opteaza pentru o rambursare anticipata a sumei atunci se va beneficia de zero comisioane aplicabile.

 

Hora Credit este o institutie financiara nebancara care se inscrie in nota taraditioala a firmelor care activeaza in acest domeniu pe piata financiara. Condtiile de creditare sunt deosebit de flexibile precum si posibilitate de rambursare anticipata plaseaza Hora Credit in topul preferintelor celor care au nevoie de un credit rapid.

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *