Credit99.ro

Credit rapid online

Ultima actualizare -

Provident pareri

Provident este o institutie cunoscuta drept unul dintre principalii pioni de pe piata de creditare de la noi din tara dar si unul din cele mai vechi servicii de acest gen. Provident ofera servicii rapide, simple si personalizate, devine o institutie din ce in ce mai respectata datorita calitatii serviciilor prestate.

provident.ro

Printre altele, Provident reprezinta un serviciu de creditare la domiciliu, adica se poate solicita un credit online. Este considerata una din cele mai credibile institutii de creditare din Romania, un numar mare de oameni a apelat deja la Provicent pentru un credit rapid. Asta deoarece Provident a reusit sa demonstreze ca ofera servicii de calitate si ca dispune de oferte avantajoase si serioase. Banii se acorda in 48 de ore de la aplicare si exista mai multe variante de imprumut, variante care se pliaza pe cerintele si necesitatile oamenilor de rand. Sumele oferite sunt cuprinse intre 500 si 10.000 RON. Pentru a beneficia de suma maxima trebuie sa ai si un salariu pe masura.

Dar Provident este o institutie care se adreseaza si persoanelor cu venituri mai mici, venitul minim cerut pentru a beneficia de un imprumut rapid este de 300 de lei. Pentru Provident clientii sunt pe primul loc de aceea siguranta lor este importanta. Li se pune la dispozitie toate instrumentele necesare pentru a-si dezvolta la maxim abilitatile si potentialul. Principalul scop al Provident este acela de a construi relatii de durata cu clientii.

provident.ro

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a beneficia de un credit Provident?

Pentru un credit rapid de la Provident ai nevoie de o adeverinta de la angajator sau o alta dovada ca dispui de un venit stabil. Varsta minima ceruta este de 18 ani. Poti beneficia de o refinantare din partea institutiei in cazul in care contactezi departamentul Relatii cu clientii. Pentru a obtine un credit trebuie sa completezi o cerere online, sa confirmi acceptarea conditiilor si ofertei direct pe site, din contul tau. In cel mai scurt timp cu putinta banii sunt transferati sau un reprezenatant al institutiei se deplaseaza la tine acasa pentru a-ti aduce banii.

Provident este o institutie unica pe piata din Romania in ceea ce priveste dobanzile percepute si strategia de marketing reusind sa atraga de partea sa numerosi clienti care sunt mai mult decat multumiti de serviciile oferite. Singurii sai competitori ar putea fi rudele, prietenii sau vecinii celor care solicita un imprumut. Unul din principalele avantaje al Provident este acela ca nu se cer prea multe documente. Persoana care solicita un credit nu este verificata la Biroul de Credit, nu conteaza daca are imprumuturi in paralel, acest lucru nu afecteaza in niciun fel acordarea creditului.

Poti aplica pentru un imprumut si daca ai venituri foarte mici. Suma minima care se poate imprumuta de la Provident este de 500 de lei. Procesul de acordare al imprumutului este rapid, serios si eficient. oricine poate solicita un credit in doar 30 de secunde. Creditul se poate accesa in 24 sau 48 de ore de la cererea creditului formulata anterior de catre solicitant.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *