Credit99.ro

Credit rapid online

Ultima actualizare -

Smile Credit pareri

Smile Credit este o companie destul de noua pe piata creditelor rapide. Functioneaza din anul 2019. Ca numeroase alte institutii financiare nebancare de la noi din tara, Smile Credit se concentreaza pe creditele pana la salariu.

De mentionat este faptul ca Smile Credit este si una din putinele institutii financiare nebancare de la noi din tara care nu au sediul in capitala ci in Sibiu. Inca de la infiintare Smile Credit a reusit sa se remarce prin dobanzile scazute, are cea mai convenabila DAE de pe piata.

In ceea ce priveste pagina oficiala a instituitei financiare nebancare Smile Credit, aceasta se remarca printr-un design aerisit, prezentand inca de la inceput toate informatiile esentiale. Prezinta unul din cele mai simple site-uri oficiale din acest domeniu, existand si o sectiune de termeni si conditii si una cu intrebari frecvente si raspunsuri. Noutatile de pe pagina constau in link-uri spre articole informative de pe un blog insa acestea genereaza erori uneori la accesare. Smile Credit este o institutie prezenta pe Facebook, postand materiale promotionale de mai multe ori pe saptamana.

Smile Credit are in portofoliu un singur credit rapid, cu caracteristici standard. Valoarea acestuia incepe de la 100 de lei si poate ajunge la maximul de 2000 de lei pe o perioada cuprinsa intre 3 si 35 de zile. In ceea ce priveste DAE, aceasta variaza intre 126.5% si un maxim de aproximativ 1292.4%. In caz de intarziere Smile Credit percepe penalitati de 1,2% pe zi.

Smile Credit ofera diferite promotii, una din cele mai cunoscute fiind urmatoarea – pentru imprumuturile rambursate anticipat, in mai putin de trei zile, nu se percepe comision sau dobanda. Desigur, aceasta rambursare anticipata este destul de greu de realizat insa promotia este una atragatoare.

Smile Credit se lauda cu cel mai rapid rapid credit online de pe piata insa dezavantajul este ca solicita mai multe documente decat alte institutii de pe piata. Este necesara o copie a actului de identitate, un extras de cont de pe ultimele 3 luni si un document care sa ateste venitul obtinut. Uneori este nevoie chiar si de dovezi suplimentare.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *