Credit99.ro

Credit rapid online

TeleCredit pareri recenzie

Ultima actualizare -

Lansat in 2014, TeleCredit pareri recenzie reprezinta un serviciu de credit rapid online, serviciu care le ofera romanilor posibilitatea de a accesa sume cuprinse intre 100 si 2000 de Ron pentru o perioada de 10-30 de zile.

Cu alte cuvinte, TeleCredit ofera imprumuturi care se pot accesa pe termen scurt.

TeleCredit pareri recenzie

TeleCredit pareri recenzie

Din momentul in care accesezi pagina oficiala a acestui IFN contati faptul ca se incarca cu usurinta si reusesti sa gasesti usor sectiunile care te intereseaza. Cu ajutorul TeleCredit este usor sa calculezi valoarea totala a creditului asta deoarece ti se pune la dispozitie un caculator de rate de imprumut extrem de complex care iti prezinta informatii detaliate cu privire la valoarea sumei solicitate, perioada de rambursare, dobanda perceputa pe zi, valoarea DAE si suma datorata cu toate costurile incluse.

Trebuie sa stii ca poti contracta un credit online, prin email, prin telefon sau prin SMS. In plus, aceasta platforma online de credite permite accesarea cu usurinta a principalelor canale de social media astfel incat tu ca si client sa ai posibilitatea de a interactiona cu usurinta pe Facebook, YouTube sau Twitter pentru obtinerea unor eventuale informatii suplimentare.

Ce tipuri de imprumuturi se pot accesa la TeleCredit?

In cazul institutiei financiare nebancare TeleCredit un imprumut se poate lua in etape. Drept urmare, te sfatuim ca atunci cand iti doresti sa soliciti un credit de la aceasta institutiei sa fii atent. Valoarea unui imprumut este cuprinsa intre 100 si 2000 de RON iar perioada minima este de 10 zile, cea maxima de 30 de zile. Iata sumele care se pot imprumuta raportat la fiecare etapa in parte:

  • intre 100-500 RON in cazul in care accesezi pentru prima data un imprumut de la TeleCredit, suma ce poate fi imprumutata fara sa se perceapa vreo dobanda.
  • Intre 510 – 1500 RON suma ce este pusa la dispozitia clientului in etapa cu numarul 2.
  • Intre 500-2000 RON suma care se poate imprumuta in etapa cu numarul 3 si ultima de fapt.

De mentionat este faptul ca dobanda este fixa pe zi, valoarea acesteia fiind de 1,2% pe zi, rata dobanzii anuale efective este variabila, in functie de suma imprumutata dar si de perioada de rambursare aleasa de catre solicitant. Spre exemplu daca acesta alege suma de 510 RON si alege sa returneze aceasta suma in 10 zile valoarea DAE va fi de aproximativ de 6158% iar pentru aceeasi suma, cu perioada de rambursare mai mica, DAE este de 4114%.

Creditele oferite de aceasta institutie financiara nebancara este de tipul creditelor rapide, creditelor online, imprumuturi pana la salariu, pe termen scurt, toate cu un minim de documente justificative.

In ceea ce priveste modalitatea de accesare a unui imprumut de la TeleCredit telefonul este principala modalitate, apel telefonic sau SMS. Conditiile sunt simple – persoana care solicita un imprumut trebuie sa fie cetatean roman cu domiciliul in Romania, sa detina un cont sau un card pentru a se face viramentul sumei solicitate si sa inregistreze un venit stabil din salariu sau pensie.

Aplica pentru un imprumut

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *